fredag 11 december 2009

mini-fail?


Hej alla!
PÅ grund av tenta-ångest, post-tenta-ångest och en ihållande Bones-psykos har jag knappt kollat på nåt de senaste veckorna. Utom FNL såklart, som är det jag bryr mig mest om den här säsongen. Ja, och skämset Bones då, som jag tydligen älskar nu. Förlåt! Det här med Bones-psykosen har mycket med fangirls, och hur jag gillar att fangirla fangirls, om ni förstår. Jag har exempelvis hittat en tjej som skriver nån slags avsnittsanalyser av alla Bonesavsnitt, flera sidor långa. Det blir liksom ett helt annat, mycket bättre, avsnitt när man läst vad hon tycker.

Men FNL, som jag ju älskar på riktigt, har ju varit så fantastiskt på senaste hörrni. Förra veckan var bland det bästa dom gjort tycker jag. Och den här veckan var jag lite, vad ska jag säga, förvånad. Jag tycker det kunde gett Matt Saracen ett lite värdigare avslut än att han bara drog utan att säga nåt. Själva avsnittet var bra den här veckan, det var det, men jag är lite knäckt över hur vad dom gjort mot Matt. Var det till exempel inte så att han faktiskt stannade i Dillon för sin farmors skull, för att ta hand om henne? Och att han bara skulle lämna henne där med sin mamma, inte ens tänka på det nåt mer, känns inte det lite olikt honom så säg? Varför låtsas att allt hade med Julie att göra när vi vet att det inte riktigt stämmer. Om jag var Matt hade jag stannat ett par veckor för att lösa saker istället för att göra en Good WIll Hunting och bara sätta sig i bilen och köra. Kanske kunde han lösa det här med konstskolan eller liknande? Det här kanske bara är jag som ju är väldigt praktisk av mig, men jag blir lite orolig för honom. Hoppas vi får veta hur han löser detta. Har han lite pengar med sig, nån stans att sova?

Iallafall, ska sluta tjata om det. Annars då? Jo, jag var glad att se Lyla, önskar hon och RIggins kunde lösa saker occh ting. HOn är så bra för honom. Och jag tycker det vore skönt om lill-Becky kunde släppa sin TIm-hangup och sikta in sig på Luke istället, han verkar gullig ju. Och herregud, Landry, vilken jubelidiot! Han kan ju inte börja prata om Tyra på det där sättet till nya flamman, det måste han ju förstå.

Vad tyckte ni?

1 kommentar:

dyeve sa...

I am glad that I found this blog on the Internet. Congratulations! you doing great, well done. Have a wonderful Sunday! - smiles.