måndag 19 juli 2010

detta har häntJag hade så storslagna planer på hur mycket nya grejer jag skulle kolla på. Är på landet, har en hel väska full med tv, och det enda jag vill är att kolla på sånt jag redan sett. Vad är det som gör att man är såhär? Jag förstår inte mig själv. Följaktligen har jag kollat på Undeclared en massa, som är lika bra som alla andra gånger man sett det för övrigt, och gamla 30 Rock, och inte pallat nåt annat.
Några nya saker har jag dock petat i mig, för det kom besök som hade med säsongspremiärer av lite taffliga sommarserier. Det var Louie, som inte är så taffligt, internet verkar älska det. Jag har bara sett två avsnitt, och är rätt välvilligt inställd. Ståuppande tvåbarnsfar, frånskild, och hans liv och leverne. Tror jag kan skratta till det lite till sen. Sen var det Persons Unknown, herre, det var riktigt dåligt, men spännande. Kvinna blir kidnappad på lekplats, SHOCKER att dom inte tar hennes barn, och vaknar upp på ett hotell där ett gäng andra människor som också blivit tagna finns. Och nån håller koll på dom Big Brother-style, med kameror. Hur ska det gå osv. Jag kommer inte kolla på det nåt mer. Sen var det nån adventureserie där ett kid som växt upp i djungeln (?) åker tillbaks till USA där han kommer ifrån och ska gå i en skola som hör ihop med ett museum också. Det är lite unga Indiana Jones, men inte var det särskilt bra ska ni veta.

Min bästa av högen som kom var nog fat camp-serien Huge. Det är såklart riktigt moralkakigt, men det är lite befriande att det är en serie som säger att den ska handla om tjocka, och så är dom tjocka på riktigt. En smygsäljer godis, det var kul. Jag ska kolla på några avsnitt till tror jag.
Sen har jag bara sett tre avsnitt av True Blood den här säsongen än så länge, men jag tycker det är riktigt bra. Jag läste böckerna förra året, och efter det är Sookie inte alls lika irriterande som jag tyckte hon var innan. Och man är så nyfiken vilka av storylinesen från böckerna dom ska använda på tv. Är mycket nöjd nu när ware-communitybiten kommer in. Det är så spännande!

Jag kollar fortfarande Homicide såklart, men det går riktigt långsamt. Nu när jag börjat med handarbetandet för sommaren vill jag mest ha sällskapstv, där det kanske inte händer så mycket, och då är Homicide bra, bara lite för dystert. Nu har jag blandat upp med lite Treme också, såg aldrig det i våras. Det är ändå lite hoppfullt på nåt sänt, trots att det är lite feel bad. Och det är rätt skönt att det inte är så mycket handling, att vi mest umgås bara. Jag sitter på mitt håll och virkar, dom städar upp efter Katrina och spelar lite trumpet osv. Ändå nöjd.

Nån som har nåt annat tips kanske?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja vi kollar på deadwood som vi missat. När man kommit över sin tveksamhet för vilda westen miljön så är det riktigt bra faktiskt. Sen vill ju jag att du kollar Millenium som jag älskar( och bernskort hatar)hälsn Onda

Hanna sa...

Kollade just två första Haven, och alltså, det är ju som typ ett dåligt Fringe korsat med Eureka, men, jag gillar det ändå på nåt sjukt sätt. (Eventuellt bara på grund av sommartvtorka.)