måndag 18 augusti 2008

länkorama

Jag har läst den här mycket bra manusförfattarbloggen hela morgonen som Jane Espenson länkade till precis. Åh vad pepp man blir! Så det är lite uppdaterade länkar nu till höger.

söndag 17 augusti 2008

nytt projekt!


Jag läser ju nånga många fangirls livejournals och forum och sånt. Och det finns ju ganska mycket som gillas där som man aldrig ser. Eller förstår sig på. Jag pratar om saker som Stargate SG-1. Och Stargate Atlantis för den delen. Sen pratas det mycket om Red Dwarf, har aldrig sett det. Och Farscape. Fangirls älskar Farscape alltså. En gång bestämde jag att jag också skulle börja älska det men jag orkade bara med ett halvt avsnitt. Men det finns så lite nytt nu och jag har semester så jag måste ha nånting att kolla på. Det finns fyra säsonger av Farscape, och om jag inte minns fel kanske några filmer? Iallafall, idag blir det fem avsnitt. Jag har bestämt att man måste jobba sig igenom fem avsnitt innan man kan avfärda det helt. Så vi får se hur det går, jag uppdaterar er imorrn. Ni ser ju på bilden att det är rätt töntigt, men vem vet.

lördag 16 augusti 2008

blurgh!

Alltså, vad man INTE är pepp på är ju nya Beverly Hills. Och sen släpper dom en trailer som gör att man blir om möjligt ännu mindre pepp. The event everyone's been waiting for. I think not liksom! Eller vad sägs? Visserligen är både Kelly och, vilket är viktigare, Brenda med. Men nu är jag mest ledsen för att Donna inte blir med. Och att de säger att det är på grund av för lite pengar. Fast Kelly har sagt att det inte är därför, respekt till Aaron Spelling och sånt. Men här är den här ovärda trailern.



Och hallå! Hur ocoolt är 9.02 som namn egentligen? Jag tycker cirka 100%

tisdag 12 augusti 2008

tv i radio

Hej alla! Jag ska prata lite om tv i Kvällspasset i P3 efter klockan sju ikväll om ni är intresserade av att lyssna till min gälla stämma. Håll tillgodo!

måndag 11 augusti 2008

oron


Jo, men första delen av sommaren ägnade jag åt att kolla på The Wire. Jag såg första säsongen för kanske två år sen och blev inte s himla hooked, men sen jobbade jag lite och typ tre avsnitt in i säsong två var jag så kär alltså. Mest i Nicky Sbotka men också i hela serien. Jag har nu gått i tre veckor och aktivt inte sett de sista fem avsnitten. Jag är så orolig för hur det ska gå för Dukie att jag faktiskt nästan inte vill veta. Jag får ont i magen alltså, så stressad är jag. Om ni kunde säga, utan att spoila tack, om det är värt det eller om jag bara kommer bli för knäckt. Så jag är förberedd menar jag.

söndag 10 augusti 2008

!


Jag vet inte om jag nån gång pratat om världens bästa statist. Men jag har iallafall hittat honom. Han är med i en BBCversion av Jane Austens Övertalning från 1995. Det är för övrigt ett av mina absolut favoritkostymdramer. Fläderna är lite smutsigare, alla är lite blekare och fulare, maten ser lite äckligare ut. Väl värd att kolla in. Den är även feelgood. Alltid ett plus. Och så är det den här statisten. Jag önskar jag hade ett klipp, men jag har bara filmen på vhs (jävligt nu) så jag kan inte rippa den där biten och visa er. Men tro mig när jag säger er, han gör så mycket av så lite. En liten replik, en svepning med handen, och så är han klar. Jag önskar man kunde få kontakt med honom. Jag skulle vilja ge honom nåt fint.

onsdag 6 augusti 2008

young dr horrible!


aaargh!!! Kolla på det här! Jag freakar alltså helt totalt! Ni vet när man kommer ihåg vad att man kan bli så glad över vad folk gör! Det är när man hittar sånt här. Hype hype hype!

textningsmissar man minns

Kollade på What Not To Wear precis. Vilket avsnitt. Det var ålderstema och de skulle lära gamlingar att kläs ig lite bättre. Det hela var en fantastisk solskenshistoria som slutade med att typ 200 kvinnor över sextiofem stormade oxfordstreet och handlade på Top Shop och liknande. Inte ett öga torrt!

Sen var det ett liksom ganska stort OMG mitt i. Det pratades om cameltoe. Det översattes "dubbelfitta"! Jag dog! Roligaste översättningen EVER! Eller vad säger ni, nån som har nåt bättre?