måndag 25 februari 2008

Min topp fem: Levan


Min kompis Levan, vi har känt varandra länge, han uppför sig ofta som om han vore min storebror, eller möjligtvis morbror av något slag. Han är även rätt barsk. Han föddes i huddinge för tjugoåtta år sedan. Han är självutnämnd uppfinnare. Här är hans topp fem bästa daytime soaps ever:

5. General Hospital. "Because it's in a hospital, and who doesn't love a hospital. Och den har figurerat i många bra filmer. Tootsie exempelvis. Och House älskar den."

4. The Young and the Restless. Många favoritstjärnor började här. De började karaktärerna här och tog med sig dom till glamour sen.

3. Vita Lögner. För det första hade Vita Lögner två av de absolut bästa signaturmelodierna någonsin. Men det som var så bra med den är att det är den enda svenska såpan som gjorde såpa seriöst och inte tog sig själv på så stort allvar. Och vem kan glömma Jan Stepanek.

2. The Days of our Lives. Princess Gina och Miss Faversham. Bushwoman. Stephano De Mero som kontrollerar hela Salem med chip i folks huvuden. Och låt oss inte glömma Dr Drake Ramoret.

1. The Bold and the Beautiful. Jag kan inte nog förklara hur mycket Levan gillar Taylor Forrester. Han älskar henne så mycket. Vi har alltså känt varandra i typ tio år och han har pratat om henne sen dess.

1 kommentar:

Anonym sa...

Han Levan verkar ha grym smak....hehe.. ; )